Päänahan PRP-hoidot

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Hiusten ohenemiseen vaikuttavat hyvin monet eri tekijät. Syy voi löytyä perinnöllisistä tekijöistä, elämäntavoista tai stressistä, mutta yhtä usein syy jää tuntemattomaksi. Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen saattavat koskettaa ketä tahansa ja ne ovat melko yleisiäkin ongelmia. Hiusten oheneminen aiheuttaa usein selvää henkistä huonovointisuutta – ja se onkin merkittävä syy hoitaa ongelmaa. Yksi tehokkaimmista hoitomuodoista on PRP-injektiohoidot. PRP-hoitojen etu on sen luonnonmukaisuus, sillä tehoaineena käytetään henkilön omaa plasmaa.

PRP-hoidossa verinäytteestä erotellaan plasma. Plasman sisältämät kasvutekijät sekä elimistön omat kantasolut ravitsevat ja elvyttävät karvatuppea. Nämä tekijät pystyvät lisäämään ja nopeuttamaan hiuskasvua sekä parantamaan hiuslaatua.

Hiuspohjan PRP-hoitoon yhdistetään usein mikroneulaus, jossa päänahka käydään läpi mikroneulauslaitteella. Mikroneulauksessa ihoon tehdään mikroskooppisia reikiä, jolloin ihossa saadaan käynnistymään luonnollinen kollageenin ja elastiinin runsas tuotanto ja uusiutuminen. Tämä osaltaan tehostaa PRP-pistoshoidon vaikutusta. Mikroneulausta on mahdollista tehdä myös itsenäisenä hoitotoimenpiteenä.

Sairaanhoitajillamme on vuosien kokemus erilaisten hiustenlähtöongelmien hoidossa.

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katso lisää: resursbank.fi

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot