Tutustu meihin

IhoPro keskittyy ihonhoidon kauneudenhoidolliseen ja esteettiseen puoleen – toimien ikään kuin lääkinnällisten ja kauneudenhoitopalveluiden välisenä siltana. Asiakkaamme hakevat tietynlaisia ihonhoitoja lääkinnällisten hoitojen tueksi, jolloin me voimme tarjota asiakkaallemme juuri heille sopivaa, oikeanlaista ja parasta mahdollista jatkohoitoa.

Saimme vuosien ajan paljon kyselyitä ihonhoitoon hakeutuvilta ihmisiltä siitä, minne he voisivat hakeutua jatkohoitoon iho-ongelmiensa kanssa. Emme voineet sivuuttaa asiaa pidempään, joten päätimme vastata asiakastarpeeseen luomalla siihen tarkoitukseen suunnitellun, ammattimaisen ihonhoitoon keskittyvän vastaanoton.

Teemme työmme täydellä sydämellä ja asiantuntijuudella. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme elämänlaadun parantamisesta – iho-ongelmien kanssa ei tule jäädä yksin.

IhoPro – tehty sydämellä.

Yrityksen arvot

Luottamus, inhimillisyys, hienovaraisuus, perusteellisuus

Lupauksemme

Iho-ongelmista ja -sairauksista kärsitään usein liian pitkään. Asiantuntijamme löytävät keinot haasteisiin ja parantavat asiakkaiden elämänlaatua. Ole hyvä ihollesi.

Asiantuntijat

Tutustu ammattitaitoisiin asiantuntijoihimme!

Ota yhteyttä

Helena Mallenius-Virtanen

LT ihotautien- ja allergologian erikoislääkäri

”Käyntini oli todella tehokas ja kivuton. Olin jännittänyt vastaanotolle tulemista, mutta ihan turhaan.”

Olen toiminut ihotautilääkärinä yli kymmenen vuotta. Erikoisosaamiseeni kuuluu kasvojen ihottumien diagnostiikka ja hoito. Olen perehtynyt erityisesti ruusufinnin (väitöstutkimus), aknen sekä muiden kasvojen ihottumien hoitoon. Tutkin myös dermatoskoopilla luomet. Teen toimenpiteitä luomien-, ihomuutosten- ja syylien poisto, myös laseroimalla. Poistan luomet ja muut hyvänlaatuiset ihomuutokset kivuttomasti ja nopeasti K-laserilla. Hoidan mielelläni erilaisia ihosairauksia. Kaikenikäiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni. Teen työtä asiakasta kuunnellen ja asiantuntijuudella. Voit varata ajan konsultaatioon sekä paikanpäälle, että etänä.  Pienet toimenpiteet ovat mahdollisia jo ensimmäisen vastaanoton yhteydessä. Jos kyseessä on useamman kuin yhden luomen poisto tai muu toimenpide, varaathan ajan puhelimitse.

Iho-ongelmiin- ja sairauksiin kannattaa hakea apua varhaisessa vaiheessa. Hyvällä hoidolla elämänlaatu paranee. Iho-ongelmien kanssa ei kannata jäädä yksin.

Sini Antell (os. Korhonen)

Vastaava lasersairaanhoitaja

Olen ihmisläheinen ja dynaaminen sairaanhoidon ja kosmetiikan moniosaaja. Ihmisenä minua kuvaillaan lämpimäksi, vauhdikkaaksi, suorapuheiseksi ja huumorintajuiseksi. Erilaisten ihmisten kohtaaminen tekee työstäni aina mielenkiintoista ja antoisaa.

Olen pitänyt itsenäistä, esteettisiin hoitoihin keskittyvää vastaanottoa 15 vuotta. Omaan laajan kokemuksen lukuisista energiapohjaisista laitehoidoista, kuten karvanpoistosta laserkuorintoihin. Olen työskennellyt urallani erilaisten laser-, valoimpulssi-, radiofrekvenssi- ja ultraäänilaitteiden kanssa. Ammatilliset tietoni ja taitoni olen ammentanut opiskelujen ja työn kautta huipputekijöiden kanssa.

Työtäni teen itsenäisesti vastuulääkärin tuella. Hoitooni pääset veloituksettoman konsultaation kautta ja yhdessä suunnittelemme juuri Sinulle sopivan hoitopolun.

Tanja Toivonen

Jalkaterapeutti

Minulla on noin 15 vuoden kokemus iho- ja kynsiongelmien hoidossa. Olen työskennellyt erilaisten perinnöllisten ihosairauksien ja iho-ongelmien parissa erikoissairaanhoidossa sekä muutamia vuosia yksityisellä puolella. Olen ollut onnekas ja saanut tehdä yhteistyötä ihotautilääkäreiden ja muiden ihonhoidon ammattilaisten kanssa.

Ihosairauksiin ja normaaleihin jalkoihin voi kuulua jalkaongelmia, jotka voivat haitata normaalia arkea. Näitä voivat olla mm. kovettumat, syylät, sisäänkasvaneet kynnet. Hoitoihin kuuluu jalkojen perushoito, kynnenoikaisuhoito, silikoniortoosien valmistus ja jalkojen omahoidon ohjaus.

Olen luonteeltani iloinen ja ystävällinen sekä haluan vilpittömästi auttaa ja helpottaa jalkaongelmien kanssa.

Sari Levänen

Luomihoitaja ja esteettinen pistoshoitaja

Olen helposti lähestyttävä ja luotettava ihon ja esteettisesten pistoshoitojen asiantuntija. Olen toiminut yli 10 vuotta luomihoitajana ja injektiohoitajana.

Tutkin ihosi päästä varpaisiin dermatoskoopilla eli ihotähystimellä. Vastaanotolta saat mukaasi luomiraportin, sekä tarvittaessa ohjeet jatkotoimenpiteisiin.

Injektiohoidoissa minulla on hyvä esteettinen silmä ja pyrin luonnolliseen ja kauniiseen lopputulokseen turvallisin menetelmin.

Tavoitteenani on luottamuksellinen ja välitön tunnelma vastaanotollani, jossa sinä tulet kuulluksi ja asiasi huolellisesti hoidetuksi. Olen osallistunut säännöllisesti koulutuksiin ja saanut lisäksi oppia kokeneilta ihotautilääkäreiltä ja plastiikkakirurgeilta.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Marika Morelius

Markkinointi ja viestintä

Vastaan muun muassa Ihopron sosiaalisen median sivujen ylläpidosta ja sisällön tuotannosta (Tiktok, Instagram ja Facebook), sekä muusta markkinoinnista. Suoritan parhaillaan liiketalouden markkinoinnin ja viestinnän opintoja Haaga-Heliassa. Minulla on kokemusta sosiaalisen median parissa toimimisesta jo useamman vuoden ajan. Toimin toisinaan Ihoprossa myös vastaanottovirkailijana. 

Elisa Pollari

Laserhoitaja

Olen toiminut laajasti hoitoalan kentällä lähihoitajan työtehtävissä sekä asiakaspalvelussa.

Ihmisen kohtaaminen on minulle tärkein elementti työssäni, huomioin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti heidän tarpeitaan ja ajatuksiaan kuunnellen sekä kunnioittaen.

Olen avoinmielinen ihminen ja kiinnostunut jatkuvasti oppimaan uutta ; Ihopro tarjoaa minulle tähän loppumattomat mahdollisuudet, jatkuvasti kehittyvänä työkenttänä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni laserkarvanpoistoon ja tulevaisuudessa myös muihin esteettisiin laitehoitoihin!

Mimosa Ahonen

Luomihoitaja

Minulla on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollosta ja olen toiminut esteettisen kirurgian parissa vuodesta 2005 lähtien yksityisellä sektorilla avustaen plastiikkakirurgeja, kirurgeja sekä ihotautilääkäreitä toimenpiteissä sekä pitänyt vastaanottoja.

Erikoisalaani ovat luomitarkastukset, hyvälaatuisten (esim. rasvaluomi) ihomuutosten poisto typpioksidilla eli jäädyttämällä sekä korvien rei’itys Blomdahl menetelmällä.

Luomitarkastuksia olen tehnyt vuodesta 2017 lähtien dermatoskooppia (ihotähystintä) apuna käyttäen. Luomitarkastuksessa tutkin kasvojen sekä vartalon alueen luomet.

Cryo Super jäädytyshoito on nopea ja miltei kivuton hoito, joka on helppo yhdistää esimerkiksi luomitarkastuksen yhteyteen (1 – 3 muutoksen poisto). Useamman muutoksen poistoon on hyvä varata oma aika.

Blomdahl lääketieteellinen korvien rei’itys tehdään steriileillä kertakäyttötuotteilla. Blomdahlin korut soveltuvat kaikille (usein myös nikkeliallergiasta kärsiville). Kaikki korut on valmistettu tarkoin valikoidusta lääketieteellisestä titaanista tai muovista.

Olen empaattinen ja helposti lähestyttävä, iloinen ja avoin ihminen. Hoitajan työtä teen asiakaslähtöisesti sekä lämmöllä, olet aina tervetullut vastaanotolleni!

Katja Khalifi

Erikoiskosmetologi (CIDESCO)

Minulla on pitkä kokemus ihonhoidosta ja ihosairauksien hoidosta kosmeettisin keinoin. Olen yli 20 vuotta pitänyt omaa kauneushoitolaa, ja viimeiset 15 vuotta olen tehnyt tiivistä yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa. Olen työskennellyt ihosairauksiin erikoistuneella klinikalla erikoiskosmetologina yhteistyössä dermatologien ja muiden ihonhoidon ammattilaisten kanssa.

Erityisosaamisalaani ovat aknen ja ruusufinnin hoitoon liittyvät kosmeettiset hoidot, herkän ja allergisen ihon hoito, sekä nuorten asiakkaiden kanssa työskentely. Haasteet omassa ihonhoidossa ja halu auttaa saivat minut suuntautumaan kosmetologin polulle.

Minut tunnetaan iloisesta puheensorinasta ja hoitohuoneesta huokuvasta lämpimästä ja empaattisesta tunnelmasta. Luokseni on helppo tulla ja monista potilaistani on vuosien varrella tullut hyviä ystäviä.

Janette Piiroinen

Laserhoitaja

Olen hankkinut monipuolista 10 vuoden työkokemusta eri erikoissairaanhoidon piireistä ja asiakaspalvelutehtävistä. Pyrin jatkuvasti kehittymään niin ihmisenä kuin ammattilaisenakin säännöllisen kouluttautumisten ja asiakaskohtaamisten avulla.

Olen erityisen innostunut uusien menetelmien oppimisesta ja niiden käyttöönotosta työssäni. Työssäni keskityn huomioimaan sinut yksilönä, kuunnellen toiveitasi ja tuoden samalla oman ammatillisen näkemykseni eri ongelma-alueisiin.

Lämpimäistä tervetuloa vastaanotolleni!