Kosmetologipalvelut

Varaa aika 20 minuutin konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Ihon mekaaninen puhdistus

Ihon mekaanisessa puhdistuksessa huokosista poistetaan epäpuhtauksia, jotka yleensä ovat komedoja, tuttavallisimmin mustapäitä. Ihossa saattaa olla myös tukkeutumia, joita on hoidon yhteydessä mahdollista poistaa.

Hoito aloitetaan ihotyypin mukaisella pintapuhdistuksella ja kasvojen kuorinnalla. Kuorinnan avulla kuollut ihosolukko saadaan pois iholta ja hoidossa käytetyt tuotteet imeytyvät ja näin myös vaikuttavat tehokkaammin. Kuorinnan jälkeen ihohuokoset avataan lämpimän vesihöyryn avulla, mikä helpottaa epäpuhtauksien poistoa. Höyrytyksen jälkeen iholta poistetaan mekaanisesti epäpuhtaudet, minkä jälkeen iho rauhoitetaan kasvonaamiolla. Hoidon lopuksi iholle voidellaan ihotyypille sopivaa, hoitavaa seerumia ja voiteita.

Tämä hoito on paras valinta silloin, kun ihossa on paljon puhdistettavaa, tai kun ihossa on esimerkiksi diagnosoitu akne. Hoito soveltuu erittäin hyvin myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi ennen sarjana aloitettavia erikoishoitoja.

Erikoiskosmetologin suositus

Ihon mekaaninen puhdistus ja kasvohieronta

Hoito toteutetaan pitkälti ihon mekaanisen puhdistuksen peruskaavalla, mutta hoitoon lisätään vielä hieronta, jonka aikana ihoon imeytetään ihotyypille ja ihon sen hetkiseen tilanteeseen sopiva erikoishoitotuote.

Miiliumien poisto (30 min)

Ihoon saattaa joskus ilmestyä pienen pieniä mannaryyniä muistuttavia valkoisia näppylöitä. Kyseessä on todennäköisesti miiliumi, toiselta nimeltään luufinni. Tyypillisin alue luufinnien esiintymisille on silmänympärysiho ja silmäluomi. Miiliumien eruptiivisessa muodossa niitä voidaan havaita myös kasvojen muilla alueilla tai jopa vartalolla. Hoidossa miiliumeja poistetaan ja poiston jälkeen iho rauhoitetaan. Poiston yhteydessä asiakas saa myös kotihoito-ohjeet.

Miiliumien poisto (45 min)

Suunnattu laajemman alueen poistoon tai mikäli silmien ympärillä on useita miiliumeja.

Mikäli et ole varma sopivan hoidon valinnasta, otathan yhteyttä kosmetologiin. Voit myös halutessasi laittaa kuvan mukaan viestin yhteyteen.

Erikoiskosmetologin suositus

Ihoanalyysi

Ihoanalyysissä käydään läpi koko ihohistoria, on se sitten ollut perushoitoa kotona, tai esimerkiksi dermatologien valvonnassa olevaa hoitoa. Ihoanalyysin tarkoituksena on määritellä ihotyyppi ja oikea tapa hoitaa ihoa sekä kotihoidossa että hoitoloissa. Ihoanalyysissä käydään läpi ihon mahdolliset aikaisemmat kosmetologien, dermatologien ja ihoammattilaisten tekemät hoidot ja suositukset sekä mahdolliset aikaisemmat koti- ja lääkehoidot.

 

On tärkeää ymmärtää oman ihon käyttäytymistä, jotta sitä voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Vain sitä kautta ihonhoidossa voi saavuttaa hyviä tuloksia. Pohjoismainen haastava ilmasto tekee oikeanlaisesta ihonhoidosta erityisen tärkeää.

 

Ihoanalyysissä opit kokeneen kosmetologin opastuksella ymmärtämään ihoasi paremmin ja huomaat, että kotihoito on mielekästä ja tuloksekasta, kun tietää miksi mitäkin tuotetta käytetään, mihin ja milloin.

Ihoanalyysi on loistava aloitus oman ihon mielenkiintoiseen maailmaan tutustumiseen sekä ihon oikeaoppiseen hoitamiseen. Suosittelen lämpimästi!

Erikoiskosmetologin suositus

Dermatologinen geelikuorinta

Geelikuorinnoissa vaikuttavina aineina käytetään yleensä hedelmähappoja. Pinnallinen geelikuorinta ei tarvitse esikäsittelyä, eikä se myöskään ole kivulias hoitomuoto. Ihon pinnalle ei ilmesty varsinaista hilseilyä vaan se pysyy kevyenä mikrohilseilynä. Kuitenkaan ihon punoitus tai tunne siitä, että ihoa on käsitelty, ei ole epätavallista. Ihon palautumiseen käsittelyn jälkeen on sitouduttava, jotta hoitotulokset saavutetaan. Mukaan onkin hyvä ostaa hoitoon kuuluvat rauhoittavat kotihoitotuotteet myymälästämme.

Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat kuolleiden ihosolujen poistumista ja niiden uusiutumista. Iholta poistetaan kuiva, karhea ja eloton iho ja hoidolla kyetään vahvistamaan ihon dermistä, mikä saa ihon pysymään hyvinvoivana. Hoidolla saadaan tehokkaita ja näkyviä tuloksia. Iho muuttuu väriltään kirkkaammaksi, pehmeämmäksi, puhtaammaksi ja ihon koostumus tasoittuu. Hoidolla on mahdollista myös pienentää laajentuneita ihohuokosia.

Asiakkaan ihotyyppi ja ihon tarve ratkaisevat kuorinnan vaikuttavan aineen valinnan. Vauhdikkaasti kehittyvä tutkimustyö on mahdollistanut ihon erikoistarpeiden huomioimisen hoitojen valinnassa. Esimerkiksi ruusufinniä, aknea, pigmenttimuutoksia, arpia ja ikääntymisen muutoksia on kaikkia mahdollista hoitaa hyvin tuloksin pinnallisillakin kuorinnoilla.

Sarjahoitoina toteutetut kuorinnat palvelevat aina paremmin ihoa ja niillä saavutetaan pysyvämpiä tuloksia. Yksittäinen hoito on kuitenkin tehokas apu, kun halutaan ihon näyttävän paremmalta ja voivan hyvin.

Erikoiskosmetologin suositus

Huomioitavat seikat kuorintahoitoihin ja niiden jälkeiseen aikaan liittyen:

  • Ethän ota aurinkoa, oleile auringonvalossa tai solariumissa hoitoa edeltävinä päivinä.
  • Ethän käytä muita kuin palauttavia, ihohoitoon kuuluvia ihonhoitotuotteita.
  • Ethän tee ihollesi mitään mekaanisia toimenpiteitä, kuten kuorintaa, tai käytä Retinoli-tuotteita.
  • Ethän käy saunassa tai uimassa 2–4 päivää ennen hoitoa.
  • Ethän harrasta intensiivistä liikuntaa, sillä hikoilu saattaa aiheuttaa iholle vesirakkuloita.
  • Ethän poista mekaanisesti repimällä tai raaputtamalla hilseilevää ihoa pois, vaan käytät kotihoitoon kosmetologin suosittelemia tuotteita tähän tarkoitukseen.
  • Ethän käy karvanpoistossa tai missään muussakaan intensiivisessä tehohoidossa ainakaan seitsemään päivään hoidon jälkeen.
  • Kysy hoitajaltasi tarkempia ohjeita, mikäli olet suunnittelemassa tehokkaampaa toimenpidettä tai hoitoa kasvoille kuorinnan jälkeen.
  • Ilmoitathan ennen hoidon aloittamista hoitajallesi mahdolliset lääkärin määräämät lääkkeet, kuten esimerkiksi Isotretioniinin.
  • Mikäli sinulla on diagnosoitu herpes, aloitathan ehkäisevän lääkehoidon (Aciclovir, Valavir) muutamaa päivää ennen hoitoon tulemista.

SkinCeuticals käsittelyt

Ihopro tarjoaa tehokkaat ja kokonaisvaltaiset hoidot asiakkaiden yksilöllisiin ihonhoidon erityistarpeisiin. Olemme erikoistuneet SkinCeuticals hoitoihin ja käsittelyihin, joiden avulla voidaan saavuttaa merkittäviä muutoksia ihon kunnossa, ulkonäössä ja hyvinvoinnissa. SkinCeuticals käsittelyt ovat medikaalista ihonhoitoa ja ne toteuttaa aina koulutettu ihonhoidon asiantuntija. Käsitelyillä voidaan hoitaa esimerkiksi ikääntymisen näkyviä merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä ja veltostumista, pigmentaatiota ja epätasaista ihon sävyä, epäpuhdasta ihoa sekä normaalia ihoa, jolle halutaan lisä hehkua ja terveen näköistä ulkonäköä.

SkinCeutical on maailman numero 1 medikaalinen esteettisen ihonhoidon sarja. Kaikkien tuotteiden ja käsittelyiden taustalla vaikuttaa tiede ja tuotteiden toimivuudesta on kliinistä dokumentointia. Käsittelyt ja kotihoitotuotteet voidaan sulauttaa osaksi esteettistiä käsittelyjä ja niiden avulla voidaan ylläpitää esteettisten käsittelyjen lopputuloksia, lyhentää ihon palautumisaikaa käsittelyjen jälkeen sekä edistää ihon terveyttä. Varaa aika joko ihonhoidon konsultaatioon saadaksesi sinulle yksilöllisesti soveltuvan hoitosuunnitelman tai valitse alla olevista käsittelyistä sinulle sopivin vaihtoehto.

SkinCeuticals kemiallinen kuorinta

Kemialliset kuorinnat ovat tehokkaita hoitoja erilaisiin iho-ongelmiin. Niiden avulla ihon soluaineenvaihdunta tehostuu ja iho näyttää tasaisemmalta, hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Kemiallisen kuorinnan avulla voidaan hoitaa esimerkiksi ihon epätasaista sävyä, ikääntymisen merkkejä, epäpuhdasta ihoa ja ihon kuivuutta. Asiantuntijamme valitsee ihotyypillesi ja yksilöllisiin tarpeisiisi sopivan kemiallisen kuorinnan tapaamisella.

Jo yhdellä käsittelyllä iho on silminnähden hehkuvan ja hyvinvoivan näköinen. Paras lopputulos saavutetaan yleensä 3-6 kerran sarjahoidolla. Kemiallinen kuorinta on tehokas ja hellävarainen käsittely. Käsittelyn jälkeinen palautumisaika on minimaalinen ja ihon punoitus poistuu yleensä muutamassa tunnissa tai yhdessä vuorokaudessa ihotyypistä riippuen.

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katso lisää: resursbank.fi

Varaa aika 20 minuutin konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot