Pistoshoidot

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Pistoshoidot

Injektiohoidoilla voidaan tasoittaa ja täyttää juonteita kasvojen iholla. Toimenpiteessä vaikuttavaa ainetta, esim. hyaiuronihappoa, pistetään ohuella neulalla ihon alle. Pistoshoitojen vaikutukset säilyvät kasvoilla muutamia kuukausia; vaikutusaika on jokaisella yksilöllinen. Toimenpide tehdään puudutuksessa.

 

Pistoshoidot täyteaineella

Täyteaineilla nimensä mukaisesti voidaan muotoilla kasvojenpiirteitä, joko täyteläistämällä vajonneita alueita tai keskittymällä tiettyjen alueiden korostamiseen. Täyteainehoito on monivaikutteinen, sillä sisältämänsä hyaluronihapon ansiosta saadaan ihoa kosteutettua tehokkaasti ja palauttamaan sen kimmoisuus.

Hoidon kesto riippuu hoidettavasta aineesta, alueesta mihin sitä pistetään ja asiakkaan aineenvaihdunnasta. Kuitenkin kesto säilyy hyvänä nelisen kuukautta, joskus jopa 6-8 kuukautta.

IhoPro:ssa käytämme vain turvallisinta ja tunnetuinta täyteainesarjaa Restylanea. Hoito voidaan toteuttaa myös tylpällä kanyylilla, jolloin pistoksia tulee vähemmän. Lisäksi menetelmä on hellävarainen, eikä aiheuta niin usein mustelmia.

 

Pistoshoito botuliinilla

Botuliinin vaikutus puolestaan kohdistuu lihasten hermopäätteisiin, jolloin lihas rentoutuu ja olemassa olevat rypyt oikenevat. Myös botuliinihoito on monivaikutteinen. Oikeisiin kohtiin pistettyinä sillä saadaan otsan vaakaryppyjen ja ns. Sibelius-ryppyjen oikenemisen lisäksi otsalle ja silmäkulmiin kohottava vaikutus. Hoidon vaikutus alkaa viiveellä noin viikon kuluttua hoidosta. Ilme koetaan virkistyneeksi ja väsymyksen merkit vähenevät. Hoito toteutetaan maltillisesti ja hienovaraisesti. Ilmeet säilyvät, mutta katse on kirkkaampi ja virkistyneempi koko yläotsan ja silmänympärysihon alueilla.  Kuten täyteaineillakin hoidon pysyvyys on 4-7 kuukautta.

IhoPro:ssa käytämme esteettisiin hoitoihin tarkoitettua laadukasta botuliinitoksiinia nimeltään Azzalure. Se on pitkävaikutteinen ja hoito toteutetaan markkinoiden pienimmillä neuloilla.  Asiakaskokemusten mukaan hoito aiheuttaa korkeintaan lievää epämukavuutta, ei kuitenkaan varsinaista kipua.

 

Profilo-hoito

PROFHILO® on lääkeyhtiö IBSA:n kehittämä innovaatio, jolla hoidetaan ihoa kokonaisvaltaisesti.

Esteettisen hoidon vaikuttavana aineena on korkeapitoisuuksinen hyaluronihappo, ja patentoidun teknologian (NAHYCO® ) ansiosta valmisteeseen on saatu yksi markkinoiden korkeimpia hyaluronihappopitoisuuksia (64 mg/2 ml).

Ainutlaatuisen levittyvyytensä ansiosta PROFHILO-hoito tehoaa kasvoille ja kaulalle tasoittaen ryppyjä ja juonteita samalla vähentäen tehokkaasti ihon velttoutta.

Hoito myös edesauttaa aknen ja arpien paranemista.

”PROFHILO on hellävarainen pistoshoito, jonka vaikuttavana aineena on tieteellisesti tutkittu ja puhdas hyaluronihappo, joka muokkaa ihon omaa biologista toimintaa.”

Profilo-hoitoja IhoProlla tekevät Helena Mallenius-Virtanen, Sari Levänen ja Sini Antell.

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katso lisää: resursbank.fi

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot