Usein kysytyt kysymykset

Konsultaatio on tapauskohtaisesti mahdollista tehdä puhelimitse, mutta tämä on sovittava aina erikseen. Suosittelemme tulemaan paikanpäälle konsultaatioon, jolloin hoitaja voi paremmin arvioida tilanteesi. Konsultaation yhteydessä tehtävät hoidot on myös sovittava erikseen. Voit olla yhteydessä asiasta sähköpostitse info@ihopro.fi.

Hoitajan konsultaatiot ovat maksuttomia. Ainoastaan ihotautilääkärin konsultaatio on maksullinen.

Kyllä. Voimme hoitaa hyvänlaatuisia ihomuutoksia K-laserilla. Hoito edellyttää luomitarkastusta, joko luomihoitajan tai ihotautilääkärin vastaanotolla. Luomihoitajat lähettävät sinut tarvittaessa ihotautilääkärin vastaanotolle.

Venus viva + PRP-hoidolla voidaan hoitaa tummia silmänalusia. Arvioimme kuitenkin tapauskohtaisesti soveltuvuuden hoitoon maksuttomassa konsultaatiossa.

Lähtökohtaisesti Alexandriitti-laser ei tehoa punapigmenttiseen, vaaleaan tai harmaaseen karvaan. Karvasi voi kuitenkin olla ns. sekaväristä. Suosittelemme sen takia maksutonta konsultaatiota, jossa laserhoitajamme arvioi, kannattaako karvaa laseroida.

Hormonaaliset tekijät vaikeuttavat merkittävästi hoitotulosten arviointia kasvoilla. Tämän takia emme voi taata pysyvää/lopullista karvattomuutta kasvoilla. Säännöllisesti hoidettuna alue pysyy kuitenkin karvattomana ja ihoa ei tarvitse ärsyttää muilla karvanpoistomenetelmillä.

Laserilla voidaan käsitellä kulmien keskiosaa tapauskohtaisesti. Emme kuitenkaan tee kulmien muotoilua laserilla.

Kerran vuodessa. Näin etenkin, jos olet runsasluominen, suvussa esiintyy melanoomaa, tai olet jo sairastanut melanooman. Luomihoitajan tarkastuksessa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin.

Poistamme vain hyvänlaatuisia ihomuutoksia. Epäilyttävät ihomuutokset lähetetään patologin tutkittavaksi.

Päänahan hoidossa suositus on kolme kertaa, aina kerran kuukaudessa. Jatkohoidot suunnitellaan yksilöllisesti.

Tähän tarvitaan lääkärin antama diagnoosi follikuliitista/karvatupentulehduksesta tai hirsutismista.

Kyllä. Voit varata ajan ihotautilääkärillemme, saadaksesi diagnoosin follikuliitista/karvatupentulehduksesta tai hirsutismista.

Ei aktiivista/tulehduksellista aknea. SkinCeuticals kemiallinen kuorinta on kuitenkin tehokas apu aknearpiin ja niiden häivyttämiseen.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?