PRP-hoidot

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

PRP-hoidolla voi stimuloida solujen uusiutumista, aktivoida hiustenkasvua, vilkastuttaa ihon ja päänahan mikroverenkiertoa ja aktivoida esimerkiksi kollageenimuodostusta. PRP-hoito voidaan suorittaa itsenäisenä toimenpiteenä injektoimalla, se voidaan liittää osaksi päänahan hoitoa tai sen voi yhdistää esimerkiksi ihon pistemäiseen kuorintaan ja/tai hiontaan. Hoidon tarkoituksena on

  • stimuloida hiustenkasvua,
  • parantaa ihon kimmoisuutta ja laatua,
  • aktivoida kollageenin muodostusta,
  • keventää juonteita, ja
  • vaalentaa tummia silmänaluksia.

Lyhenne PRP tulee sanoista Platelet Rich Plasma (verihiutalerikas plasma). Hoidosta käytetään myös nimitystä ”vampyyrihoito”, vaikka se onkin harhaanjohtava, sillä varsinaista verta eli punasoluja ei hoidossa ihoon sivellä eikä pistetä.

 

PRP-hoito perustuu täysin hoidettavan omasta tuoreverestä eriytettävään tehoaineeseen. Verestä eriytetään keskipakoisvoimalla punasolut pois, jolloin jäljelle jää verihiutalerikas plasma, jota voidaan käyttää laajasti erilaisissa tilanteissa aktivoimaan ja uudistamaan toimintoja elimistössämme. Neste sisältää runsaasti kasvutekijöitä.

Hoito suoritetaan yleensä sarjahoitona 2–3 kertaa noin kuukauden välein. Näin saavutetaan lopputulos, joka on yleensä traditionaalisia täyteaineita kestävämpi. Käytämme hoidoissamme sveitsiläistä Regen Labin PRP-menetelmää:
regenlab.com/products/regenkit-a-prp-2

 

Ennen hoitoa suosittelemme aina laserhoitajan veloituksetonta konsultaatiota. Siinä arvioimme asiakkaan soveltuvuuden hoitoon ja kerromme tarkemmin hoitoprosessista.

Videoita ja kuvia PRP-hoidosta

Crista Repo ja PRP-hoidot

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katso lisää: resursbank.fi

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot