Laserkarvanpoisto

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Karvanpoistoa laserilla

Kärsitkö ihon kutinasta, tulehduksista tai yleisestä ärsytyksestä karvaisilla ihoalueilla? Oletko kyllästynyt jatkuvaan ihokarvojen ajeluun, epilointiin, nyppimiseen tai sokerointeihin? Tuntuuko siltä, ettei mikään karvanpoistomenetelmä tuota kestävää, kaunista ja haluttua lopputulosta? Jos vastauksesi on kyllä yhteenkään edellä mainituista kysymyksistä, silloin karvanpoisto laserilla voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Tämä tehokas ja pysyvän tuloksen tuottava hoitomuoto lisää vuosi vuodelta suosiotaan. Kokeneet laserhoitajamme omaavat vuosien kokemuksen tästä hoitomuodoista ja he ovat omin silmin todistaneet laserhoitojen tuomat, elämään helpottavat tulokset ja vaikutukset.

Mitä on laserkarvanpoisto?

Markkinoilta löytyy lukuisia eri karvanpoistotekniikoita. Usein markkinoinnissa puhutaan lasereista, vaikka kyseessä olisikin joku muu energiapohjainen hoitomuoto. Esimerkiksi IPL eli valoimpulssi on tällainen hoitomuoto. Valoimpulssia ja laseria ei ole kuitenkaan syytä sekoittaa keskenään, sillä laitteiden vaikutuksissa, tehoissa ja turvallisuudessa saattaa olla suuriakin eroja. Vuosien laserhoitokokemuksemme perusteella olemme päätyneet alan johtavaan ja parhaaseen Alexandriitti-laseriin. Käyttämämme Alexandriitti-laser on Gentle Pro™, josta saa lisätietoja sivustolta: candelamedical.com/products/gentle-pro-series

Olemme havainneet, että 755 nm aallonpituus on ehdottomasti paras silloin, kun hoidetaan verrattain vaaleita ihotyyppejä. Jotta laserhoito toimisi, ihokarvassa tulee olla pigmenttiä. Täysin vaaleaan, punaiseen tai harmaaseen karvaan menetelmä ei siis toimi. Tämä johtuu siitä, että laser hakeutuu kudoksessa pigmenttiin eli väriin ja sen avulla saadaan karvatuppi tuhottua pysyvästi. Hoidon myötä karvojen kasvu vähenee, hidastuu ja lopulta useimmissa tapauksissa loppuu pysyvästi tai lähes kokonaan. Pysyvään tulokseen tarvitaan kuitenkin aina sarjahoito, jonka pituus kehonosille vaihtelee neljästä kahdeksaan hoitokertaan noin 6–12 viikon välein tai tarvittaessa. Kasvojen laserhoidot vaativat yleensä enemmän käyntikertoja.

Hoidon ansiosta ihossa olevat, karvaan liittyvät tulehdukset ja ärsytykset rauhoittuvat nopeasti. Karvanpoisto laserilla on siksi erinomainen hoitomuoto myös karvatupentulehdukseen eli follikuliittiin. Paikallishoitona Alexandriitti-laser on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi antibioottihoidoille. Mahdolliset tulehdusten jättämät pigmenttiarvet vaalenevat hoitojakson aikana merkittävästi ja lopputuloksena ihosta tulee kauniimpi, pehmeämpi, karvaton ja sileä!

Liittyykö hoitoon riskejä?

Laser takaa loistavan tuloksen ammattitaitoisissa käsissä. Voimakas kudosvaikutus vaatii kuitenkin sekä tietoa että taitoa laiteasetuksista ja -tekniikoista. Liian voimakkaat tehot, ammattitaidoton tekniikka tai esimerkiksi liian ruskealle iholle tehty hoito lisäävät palovammojen riskiä. Näitä riskejä voidaan kuitenkin välttää ja siksi asiakkaan onkin hyvä aloittaa hoitojakso aina veloituksettomasta konsultaatiosta. Konsultaatiossa laserhoitaja arvioi ihon soveltuvuuden hoitoon ja tarvittaessa hän tekee pienen koehoidon. Samalla asiakas saa tuntumaa siltä, miltä itse hoito tuntuu. Tämä vähentää mahdollisia vääriä mielikuvia hoitoprosessista ja hoidon aiheuttamasta kivusta.

Laserhoitaja käy asiakkaan kanssa läpi tulevan hoitoprosessin tarkemmin ja asiakas voi kysyä kaikki mieltä askarruttavat kysymykset hoidoista. Laserhoitajan kohtaaminen luo turvallisen ja yksilöllisen hoitosuhteen. Näin hälvennetään mahdollisia epämukavuuden tunteita itse hoitoprosessia ja sen aloittamista kohtaan.

Cheers to ugly me -podcast, jakso 26

Sergey on käynyt poistamassa kaikki ihokarvansa laserilla ja kertoo rehellisen kokemuksensa hoidosta. Kuuntele jakso alta tai avaa jakso Spotifyssa klikkaamalla tästä.

Laseropit 1

Laseropit 2

Sergey Hilman IhoPron laser­karvan­poistossa

Mari Valosaaren toinen käyntikerta Alexandriitti-laserin karvanpoistossa

Mari Valosaari Alexandriitti-laserin karvanpoistossa

Puhumuru laseroinnissa

Puhumuru laseroinnissa 9.5.2023

Crista Repo  laserkarvanpoisto 6.9.2023

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katso lisää: resursbank.fi

Varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon!

Huom. luomitarkastukset eivät kuulu ilmaiseen konsultaatioon.

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot