Ihotautilääkärin vastaanotto

Varaa aika 20 minuutin konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Tervetuloa IhoPro:n verkkosivuille ‒ ammattimaisen ihohoidon asiantuntijoiden kotiin!

Etsitkö hyvää ihotautilääkäriä Helsingissä tai etäyhteyksin? Olet oikeassa paikassa! Esittelen mielelläni itseni, olen Helena Mallenius-Virtanen, LT, Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, ja autan mielelläni asiakkaitani kaikenlaisten iho-ongelmien hoidossa.

Erikoisosaamiseni kattaa erityisesti kasvojen ihottumien diagnostiikan ja hoidon, ja olen erityisen perehtynyt ruusufinnin, aknen ja muiden kasvojen ihottumien hoitoon. Vastaanotollani suoritan myös pieniä toimenpiteitä, kuten luomien, ihomuutosten ja syylien poistoja monikäyttöisellä K-laserilla. Lisäksi tarjoan apua kainaloiden liikahikoilun hoidossa botox-pistoksilla.

Kaikenikäiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni, ja hoidan asiakkaita suomen, englannin ja ranskan kielellä. Jos olet ulkomailta, ei etäisyys ole este saada asiantuntevaa hoitoa, sillä tarjoan palveluja myös luotettavien etäyhteyksien välityksellä.

Sopii kaikille

Meille on tärkeää, että asiakkaillemme tarjotaan joustava ja laadukas palvelu, joka vastaa yksilöllisiä tarpeita. Jos sinulla on jokin iho-ongelma, joka huolestuttaa sinua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Meiltä saat hyvän ihotautilääkärin apua ihosi haasteisiin. Olemme täällä auttamassa ja tarjoamassa parasta mahdollista hoitoa juuri sinulle.

Olen toiminut laajasti ihotautilääkärin tehtävissä eri puolella Suomea mm. Keravan Aavassa, Terveystalossa Järvenpäässä, Lahdessa, Mäntsälässä, Kaaressa sekä Kampissa, Mehiläisen Forumissa ja Töölössä.

Tervetuloa vastaanotolleni ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan terve ja hehkuva iho!

Ystävällisin terveisin,

Helena Mallenius-Virtanen
Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

KL-KestoMenestyjat-3v-Sinetti-2023-FI-RGB-200px__msi___png

Kuvagalleria

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katso lisää: resursbank.fi

Varaa aika 20 minuutin konsultaatioon!

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot