SkinScope-ihoanalyysi

Varaa aika ScinScope-ihoanalyysiin

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

SkinCeuticals SkinScope -ihoanalyysilaite mahdollistaa syväluodata ihon pintaa syvemmälle ja puuttua alkaviin iho-ongelmiin ennen niiden puhkeamista ihon pinnalle.

Ihotautilääkärit ovat käyttäneet tätä teknologiaa noin vuosisadan ajan diagnosoidessaan ihoa. Ihon tarkastelussa hyödynnetään sekä näkyvää päivänvaloa että UV-säteitä, joiden avulla saadaan ihon kunnosta kattava kuva.

Päivänvalotilassa laite näyttää tarkasti muun muassa ihon pinnan rypyt, ihohuokosten tukkeumat, ihon sävyn ja epätasaisuudet.

Vaaraton UV-valo kertoo ihon pinnanalaisesta elämästä

UV-valo-tilassa laite näyttää ihon syvempiin rakenteisiin: terve iho ja erilaiset iho-ongelmat näkyvät havainnollisesti eri värisävyinä. Sävyjen avulla kyetään erottamaan iholta täsmällisesti kuivat ja rasvoittuvat kohdat, tukkeutuneet ihohuokoset ja erityisesti valovauriot. Valovaurioita voi aiheuttaa itse auringonvalo, jos on oleskellut väärällä tavalla auringonvalossa tai on käyttänyt vääränlaista auringonsuojavoidetta.

Lisäksi ihossa olevat erilaiset ainesosat, bakteerit, sienet ja pigmentti ehkäisevät pelkällä päivänvalolla suoritetussa tarkastelussa ihon kunnollista analysointia, mutta SkinScopessa olevalla oikealla valon aallonpituudella tämä ongelma voidaan kiertää.

SkinScope-ihoanalyysi ja sen hyödyt

SkinCeuticals SkinScope käyttää matalaenergistä UV-LED valoa, jolla on matala frekvenssi ja energia. Tutkimus on vaaraton iholle eikä aiheuta palamista. Huomioithan, että tutkimukseen on tultava puhtaalla iholla (meikittä ja ilman kosteusvoidetta).

Laite sisältää peilin, jonka avulla asiakas näkee oman ihonsa kuvan analyysin edetessä. Ihoanalyysin perusteella koostetaan lopuksi asiakkaalle oma, yksilöllinen ihonhoitorutiini SkinCeuticalsin tuotteista.

SkinScope-analyysin avulla mahdollistamme:

  • ihonhoidon kohdentamisen tarkemmin juuri sinun ihosi vaatimiin tarpeisiin,
  • ohjaamaan hoitoa oikeille alueilla ihollasi,
  • puuttumaan ajoissa alkaviin ihomuutoksiin, ja
  • ehkäisemään syvemmissä ihon osissa esiintyvien ihomuutoksien laajentumista ihon pinnalle näkyviin.

SkinScope-ihoanalyysin hinta ja lisätietoja

Kattavan ihoanalyysin hinta on 45 €. Huomioithan, että jos hankit analyysin yhteydessä kaksi (2) SkinCeuticals -tuotetta, saat ihoanalyysin ilmaiseksi!

Ihoanalyysin suorittaa SkinCeuticalsin kouluttama ammattilainen. Tervetuloa!

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katso lisää: resursbank.fi

Varaa aika ScinScope-ihoanalyysiin

VARAA TÄSTÄ

Herättikö aihe mielessäsi kysymyksiä?

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot